Після втручання Романа Грищенка в Ямполі вперше за 20 років ремонтують жахливу дорогу біля школи

27.08.2020

Мова йде про розбиту дорогу біля ямпільської школи №2, ремонт якої відверто ігнорували і місцева влада, і дорожні служби. Ситуацію допоміг вирішити голова Сумської ОДА Роман Грищенко, повідомив місцевий журналіст Oleksandr Solomko.

«Питання жахливого стану цієї ділянки дороги ми піднімали останні п’ять років, але до останнього часу в області відверто ігнорували всі наші звернення і запити. Ні місцева влада, ні дорожні служби не вважали дорогу своєю і, як наслідок, вона не знала навіть поточного ремонту. 20 років такої експлуатації привели її в жахливий стан, який на собі відчули і автомобілісти, і діти, які були вимушені йти нею до школи.

Ситуацію допоміг вирішити голова Сумської ОДА Роман Грищенко, який у липні підписав розпорядження про передачу зазначеної ділянки дороги на баланс ДП «Дороги Сумщини». Це дало можливість розпочати ремонтні роботи.

Сьогодні на дорозі працює бригада Глухівської дорожньо-експлуатаційної дільниці, дорожники заявляють, що планують провести ямковий ремонт, а найбільш аварійні ділянки покрити суцільним покриттям. Щоденно контролюємо роботи і добиваємось, щоб вони не закінчились біля школи – вкрай важливо, щоб була відремонтована вся ділянка від центрального перехрестя і до селищного водозабору», — написав Олександр.

Вперше за 20 років у Ямполі ремонтують дорогу біля школи №2Питання жахливого стану цієї ділянки дороги ми піднімали…

Опубликовано Oleksandr Solomko Четверг, 27 августа 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: