Поліція викрила молоду сумчанку на вирощуванні конопель

28.08.2020

Більше десяти рослин коноплі вирощувала на своїй присадибній ділянці 38-річна сумчанка. Поліцейські вилучили незаконні насадження та направили їх на експертизу.

У ході проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» оперативники Сумського відділу поліції отримали інформацію щодо можливого вирощування однією з місцевих мешканок нарковмісних рослин. Тож навідалися до неї з санкціонованим обшуком.

І справді, під час огляду домоволодіння серед городини правоохоронці виявили коноплі. Всі рослини поліцейські вилучили та направили на експертизу. Сама господиня пояснює, що вирощувала їх для власного вжитку.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» та проводять досудове розслідування.

Відтак, жінці загрожує покарання у вигляді чималого штрафу, або арешту на шість місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Втім, рішення прийме суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: