Успішна ОТГ – результат консолідації зусиль державної, обласної та місцевої влади

28.08.2020

Завдяки налагодженню ефективної взаємодії обласної влади, народного депутата від Сумщини Ігора ВАСИЛЬЄВА та органів місцевого самоврядування на території смт Хотінь невдовзі з’являться новий молодіжний центр та мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту.

Керівник апарату облдержадміністрації Ігор КАЛЬЧЕНКО разом з головою Сумської райдержадміністрації Віталієм БУРБИКОЮ відмітили, що ця громада на території Сумського району одна із успішних та перспективних.

«Розвиток громад залежить від лідерів ОТГ, яких обрали люди, від  їх повноважень та наполегливості. Це можливість управляти фінансами, залучати інвестиції, збільшувати доходи до місцевих бюджетів, але це й велика відповідальність», — зазначив керівник апарату облдержадміністрації Ігор КАЛЬЧЕНКО.

Зокрема на території смт Хотінь за кошти  державного та місцевого бюджетів будують мультифункціональний майданчик зі штучним трав’яним покриттям для занять ігровими видами спорту (футбол, волейбол, баскетбол тощо). Наразі ведуться роботи щодо облаштування глядацької зони, а також освітлення майданчика.

Щодо капітального ремонту приміщення молодіжного центру, на території якого будуть функціонувати бібліотека, комп’ютерний зал та зал урочистих подій, то цей об’єкт планується здати до кінця жовтня цього року.

«Дуже важливо, коли налагоджена командна робота представників державної, обласної та місцевої влади, що має завжди працювати  для людей, та заради розвитку громади»,– наголосив Ігор Кальченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: