Нардеп Ігор Васильєв відзвітував про свою роботу за рік

29.08.2020

Відповідна інформація з’явилася на фб-сторінці Зе Депутат Игорь Васильев.

«29 серпня 2020 проходить рік з того часу, як я набув повноважень народного депутата України. Не дивлячись на те, що протягом цього часу було багато викликів і непростої праці, є результати, що надихають рухатись далі.

 Моя діяльність, як народного депутата України, була спрямована на розвиток соціально- економічного потенціалу округу, роботою з владою на місцях та захист інтересів жителів Сумщини, в межах своїх повноважень.

 Щоб завжди бути інформованим про потреби і проблеми людей та, головне, вчас но на них реагувати, протягом року, підтримував зв’язки з трудовими колективами, співпрацював з органами місцевого самоврядування, державними і громадськими організаціями та постійно проводив прийоми громадян.

 Питання озвучені на прийомі, намагався вирішувати на місцях, де цього потребувало, надсилав депутатські звернення та запити.

 Можливістю для народного депутата-мажоритарщика допомогти своєму округу профінансувати певні потреби є субвенція на здійснення заходів щодо соц-економ розвитку території. В цьому році було виділено 1,7 млрд грн, по 10 млн на округ. Тож, завдяки цим коштам, уже майже на всіх об’єктах Сумського, Білопільського та Краснопільського району, які затвердив Кабмін, проведені закупівлі та розпочаті роботи, що будуть виконані до кінця року. При виборі об’єктів, пріоритетним напрямком була освіта, медицина та розвиток спорту.

 Безпечні дороги – це один з пріоритетних напрямів моєї діяльності. Деякі дороги на Сумщині вкриті майже суцільними ямами – і зовсім не є безпечними. Щорічне проведення ямкового ремонту ліквідовувало проблему на дуже короткий час. Тому, моєю метою було сприяти відновленню якісних та безпечних доріг в окрузі. Враховуючі соціальну значимість даного питання та активну працю – гроші були виділенні, а ремонт розпочато якнайшвидше.

 Завжди відкритий для діалогу, питань та пропозицій. Їх ви можете задати мені на особистому прийомі, передати в мою приймальню, звернутися на сторінці Facebook чи відправити на електронну адресу.

Працюємо далі – працюємо для людей!», — йдеться у звіті.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: