Сумське управління освіти ігнорує нардепку Тетяну Рябуху?

29.08.2020

Народній депутатці від «Слуги народу» Тетяні Рябусі за тиждень так і не вдалося зв’язатися з начальником міського управління освіти, аби дізнатися про час і місце проведення щорічної серпневої педагогічної конференції в Сумах. Відтак обраниця не змогла потрапити на захід, де мала намір зустрітися з освітянами та привітати їх з початком нового навчального року. Про неприємний інцидент пані Тетяна повідомила у Фейсбуці.

«Здається, такого ще не було – таємна педагогічна конференція! Цікаво, чи можливе щось подібне в інших українських містах, чи це виключно сумський винахід?

Хто б міг подумати, що народному депутату за тиждень так і не вдасться зв’язатися з начальником міського управління освіти, щоб дізнатися час і місце проведення педагогічної конференції!

Будучи вчителем, я хотіла привітати колег з початком нового навчального року, протягом якого їм буде особливо важко працювати через карантинні обмеження і можливість повторного введення дистанційного навчання.

Освітяне, як ніколи, потребують підтримки! Та чомусь привітання учасників конференції народним депутатом України в Сумах є надзвичайно небажаним. Передвиборчі настанови?

Як би там не було, хочу висловити слова вдячності і підтримки вчителям міста Суми. Ваша праця зараз важча, ніж будь-коли, перед вами стоїть безліч викликів, і лише ваша сила, мудрість і терпіння допомагають вам здійснювати свою непросту місію і щиро любити свою справу і своїх учнів. Ви – справжній приклад для наслідування, і я бажаю, щоб у новому навчальному році на ваших обличчях частіше з’являлися усмішки, щоб ви постійно відчували тепло і підтримку від своїх рідних і близьких, а вашу працю по-справжньому цінували!

З прийдешнім Днем знань!», — написала Тетяна Рябуха.

Здається, такого ще не було – таємна педагогічна конференція! Цікаво, чи можливе щось подібне в інших українських…

Опубликовано Тетяной Рябухой Суббота, 29 августа 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: