Взяли під варту двох підозрюваних у вбивстві чоловіка в Білопіллі

31.08.2020

За клопотанням Білопільського відділу Конотопської місцевої прокуратури двом підозрюваним у вбивстві знайомого обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Мова йде про подію, що сталась 27 серпня 2020 року в м. Білопілля. Того дня до поліції звернулись мешканці багатоповерхівки зі скаргами на підозрілий запах у одній з квартир. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. При цьому мати померлого, яка має певні розлади здоров’я, запевняла, що її син просто спить.

У найкоротші строки слідством було встановлено, що до вбивства причетні двоє місцевих. Як з’ясувалось, 24 серпня 2020 року вночі вони познайомились з потерпілим на вулиці. Чоловіки продовжили спілкування вже в квартирі загиблого, де й залишились на ніч. На ранок гості почали дорікати господарю квартири, що той дуже грубо поводить себе зі своєю матір’ю. На цьому ґрунті між ними розпочався словесний конфлікт, який переріс у бійку, під час якої один із підозрюваних душив потерпілого, а інший декілька разів ударив його ножем. Від отриманих травм 49-річний потерпілий помер на місці події.

Дії підозрюваних, одному з яких 26 років, а іншому 30 років, кваліфіковано за п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України, за скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: