На Сумщині сталася п’яна різанина: потерпілий у реанімації

01.09.2020

Подія сталася вчора, близько 13:00, в одному із сіл Сумського району. Посварившись з підпилим приятелем, нетверезий чоловік завдав йому удару ножем, поціливши у груди. Наразі 34-річний потерпілий у реанімації, а затриманий нападник спілкується зі слідчими.

Як встановили викликані на місце події працівники Сумського районного відділу поліції, між чоловіками під час чергового «застілля» виник конфлікт. Зранку вони сиділи у потерпілого удома, розмовляли та випивали. Спочатку посперечались, а згодом ущент розсварились. І гість вирішив залишити «останнє слово» за собою. Для чого й скористався ножем.

«У потерпілого медики діагностували проникаюче ножове поранення аорти і травматичний шок. Нині він перебуває у реанімації обласної лікарні, — коментує ситуацію Вадим Теличко, начальник Сумського районного відділу поліції. — Що стосується раніше судимого 51-річного зловмисника, то наші слідчі кваліфікували його дії як замах на вбивство, і відкрили кримінальне провадження, в рамках якого розпочате і триває досудове розслідування причин та обставин даної події».

Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі готують матеріали про оголошення йому підозри у вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 15 та ч.1 ст.115 КК України.

Подальшу долю зловмисника вирішить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: