У Сумському педуніверситеті навчатимуть управлінню стартап-проектами

01.09.2020

СумДПУ імені А.С. Макаренка обраний до списку пілотних університетів, в яких у 2020-2021 навчальному році розпочнеться в тестовому режимі впровадження програми курсу «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проектами» спільно з YEP.

Для викладання дисципліни в осінньому семестрі 2020 року представники СумДПУ імені А.С. Макаренка – завідувачка кафедри бізнес-економіки та адміністрування Ольга Кудріна та доцент кафедри бізнес-економіки та адміністрування Віталій Омельяненко — 26-28 серпня пройшли 3-денний он-лайн тренінг з інноваційного підприємництва. Під час тренінгу спікери проекту детально розповіли про умови проекту і подальший супровід викладачів. Були надані необхідні інструменти, додаткові матеріали та здійснене обговорення впровадження курсу в осінньому семестрі.

Проект «Підприємницький університет» реалізується спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів, за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». У рамках проекту буде протестовано та валідовано новий академічний курс, який дозволить навчити ціле покоління молодих людей сучасному підприємництву за кращими світовими стандартами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: