Олександр Лисенко: Вдячні захисникам усіх поколінь за мирні Суми!

02.09.2020

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО взяв участь в урочистих заходах із нагоди 77-ої річниці визволення міста від нацистських загарбників.

Разом із посадовцями міста та області, депутатами міської ради, громадськістю Олександр Лисенко вшанував пам’ять воїнів, які загинули в боротьбі з нацизмом, та їхніх нащадків, котрі склали голови за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Виступаючи перед сумчанами, які зібрались біля Меморільного комплексу «Вічна слава» на урочистий мітинг, очільник міста висловив вдячність тим, хто в роки Другої світової війни самовіданно боровся на фронтах, працював у тилу, наближаючи перемогу над ворогом, і тим, хто потому відбудовував зруйновані окупантами Суми та працював на добробут міста та його жителів. Окремо Олександр Лисенко подякував військовикам, котрі нині захищають державу на сході України.

«Маємо пам’ятати усіх, хто загинув у ті трагічні часи. Перейнявши естафету визволителів, сьогодні їхні нащадки продовжують боронити Україну. Дякую усім ветеранам — учасникам визвольної боротьби, сучасним героям за самовідданість і любов до Батьківщини. Бажаю всім сумчанам міцного здоров’я та довгих років життя під мирним українським небом», – сказав міський голова.

Персональне вітання від керівництва міста та громади сьогодні отримав Сергій МАЙОРОВ – єдиний безпосередній учасник подій 77-річної давнини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: