На Сумщині чоловік впав у 11-метровий колодязь

02.09.2020

2 вересня о 13:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги в селі Підлипне Конотопської міської ради. На території приватного домоволодіння чоловік потрапив в 11-ти метровий колодязь.

За попередніми даними, потерпілий допомагав родичці підняти з дна колодязя насос для його ремонту. Воду попередньо майже відкачали. Чоловік обв’язався мотузкою, а його спуск підстраховували знайомі. Раптом мотузка обірвалася і потерпілий впав у колодязь, опинившись по пояс у воді.

На місце виклику прибуло відділення чергового караулу 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники дізналися самопочуття у потерпілого і спустили йому униз рятувальну мотузку з приєднаним до неї пожежним ременем. Чоловік одягнув це спорядження і працівники Служби порятунку разом з місцевими жителями підняли його на поверхню та передали лікарям «швидкої». Чоловікові, 1972 р.н. надали необхідну медичну допомогу, проте від госпіталізації він відмовився.

Всього у операції від Державної служби України з надзвичайних ситуацій брали участь 5 чоловік особового складу на 1 одиниці техніки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: