Сумські нардепи та голова ОДА пролобіювали статус національного для «Щепки»

02.09.2020

Про це у Фейсбуці повідомив нардеп від «Слуги народу» Михайло Ананченко.

«У день міста маємо чудову новину!

Впродовж кількох останніх місяців разом з народним депутатом Тетяна Рябуха та головою Сумської ОДА Роман Грищенко, а також директором театру ім. Щепкіна Миколою Юдіним вели перемовини з міністрами та профільним міністерством щодо присвоєння нашому обласному театру ім. Щепкіна статусу національного. І нам вдалося переконати їх у тому, що наш театр дійсно на це заслуговує!

Уряд підтримав проєкт щодо надання статусу національного Сумському обласному академічному театру драми та музичної комедії імені М. С. Щепкіна!

Я вітаю з цією важливою подією усіх жителів Сумщини та дякую усім причетним, а також особлива подяка Президенту України Володимиру Зеленському. Чекаємо, поки глава держави підпише відповідний указ», — написав нардеп.

У день міста маємо чудову новину! Впродовж кількох останніх місяців разом з народним депутатом Тетяна Рябуха та…

Опубликовано Михайло Ананченко Среда, 2 сентября 2020 г.

Директор обласного Департаменту культури, інформаційної політики та туризму Любов Карпенко додала, що попри всі перепони, у тому числі на місцевому рівні, питання вдалося пролобіювати.

«Наш голова Роман Грищенко тримає слово! Попри різні перепони (в тому числі на місцевому рівні), питання присвоєння статусу НАЦІОНАЛЬНОГО для Театр ім. М.С. Щепкіна вдалося пролобіювати. Радію нашій спільній перемозі. Працюємо далі. Досягаємо поставлених цілей! Робимо Сумщину великою! Вітаю щепкінців!! 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: