У Сумах чоловік, який вбив кішку на очах її власниці, залишається безкарним

02.09.2020

Раніше ми вже розповідали про цю жахливу історію, що трапилася 2 місяці тому в Сумах на Баранівці: чоловік на очах власниці застрелив її домашню улюбленицю.

У розпачі сумчанка почала бити у всі дзвони, щоб не залишити зло непокараним. Вона наробила розголосу в соцмережах, привернула увагу ЗМІ і головне — звернулася до правоохоронних органів. Проте час минув, а сусід-вбивця почувається, як ні в чому не бувало, жодного зрушення відкритого кримінального розслідування немає. Про це Анна Сахарова повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Это убийца и живодер, Владимир Бондаренко. Мой сосед. С момента убийства нашей питомицы прошло почти два месяца. Вообще никаких сдвигов по данному делу нет. Напомню: этот недочеловек 13.07.2020 стрелял через забор и убил мою кошку Тусю. Убийца спокойно живёт и оружие у него не конфисковали. Может я чего-то не понимаю?! Но получается, что каждый в нашей стране может купить оружие и стрелять соседям во двор безнаказанно. Безнаказанно можно убивать питомцев соседей?! Подумываю над покупкой травмата и тоже буду палить по его голубям. Может мне тоже не нравится, что они летают над моим участком!

P.S. Люблю всех животных и конечно же так не сделаю. Но как быть, если полиция ничего не делает?! Отвечают, что дело передано в прокуратуру, но конкретно куда и кому не ясно.

За любую помощь в наказании этого «персонажа» буду признательна».

Залишається сподіватися, що правоохоронці все ж візьмуться за цю справу більш ретельно, тим паче, що в Україні діє законодавство про жорстоке поводження з тваринами, що передбачає реальну кримінальну відповідальність.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: