Мер Бова проти матеріальної підтримки молодих батьків?

03.09.2020

Міський голова Тростянця Юрій Бова розмістив у Фейсбуці пост із критикою ініціативи Кабміну, якій зраділи тисячі батьків на Сумщині.

Зокрема, у пості йдеться про те, що вже з початку вересня замість пакунку для новонародженого батьки отримуватимуть грошову компенсацію в розмірі 5 тисяч гривень. І що начебто, тепер для оформлення картки, на яку будуть зараховані ці кошти, потрібно витратити купу часу і сил, що вводить в оману людей. Бо збирається стандартний пакет документів – той, що і для отримання допомоги при народженні дитини.

 

Схоже, автор посту забув написати, що завдяки новій ініціативі у батьків нарешті є право обирати те, що дійсно є необхідним у перші місяці після появи на світ маля. Бо, як показав час, у батьків, зокрема і на Сумщині, було багато нарікань на якість бебі-боксів, на їх наповнення. І що багато родин взагалі не користувалися цими речами. Але це, звісно, нікого не хвилює.

До речі, ні для кого не секрет, що на закупівлі «пакунків малюка», яка розпочалася у 2018 році, можна провертати грошові оборудки. А тепер усе накрилось. То, можливо, мер Тростянця Бова переживає за свої інтереси, раз публікує такі пости?..

viche.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: