Розірваний Прапор України та небезпечний поріжок: Про імідж Пенсійного фонду в Охтирці

03.09.2020

Обслуговування відвідувачів пенсійного фонду в м. Охтирка зараз здійснюється наступним чином. Вранці люди займають чергу. Однак, попри вказаний режим роботи, виявляється, що офіс на Сумській починає працювати з 10:00, пише okhtyrka.net.

Про зміни в роботі інформація міститься на дверях у вигляді роздрукованого аркушу. Але вона захована в тексті. Щоб дочитатися треба мати не тільки молодецьку пильність, але й добрий зір. Ті, хто приходять у пенсійний фонд, не можуть похвастатися ані першим, ані другим. Тому лишаються чекати на лавочках поруч зы входом до відкриття закладу.

Коли розпочинається прийом, частина відвідувачів перетікає у вестибюль, де стоїть кілька крісел із відкидними сидіннями. Працівники пенсійного фонду витримані, чемні, у захисних масках намагаються якомога швидше допомогти літнім людям. У тому числі підказують при заповненні бланків. Найбільше часу гається на спускання-підйом по сходах на 2 поверх, мандрування в деяких випадках листа заявника з одного кабінету в інший.

Весь цей період відвідувач чекає або на вулиці, або тут же у вестибюлі. Інколи працівники пенсійного фонду радять прийти за готовими документами через годину. Тобто намагаються якось згладити незручності, з якими зтикаються їхні клієнти. Втім все рівно є невдоволені. Але у повноцінний конфлікт спілкування не переростає, дякуючи витримці й психологічній стійкості службовців, що створює дуже позитивне враження.

Але є й негатив. Можливо тому, що в одній будівлі розмістилося кілька організацій, нікому подивитися на фасад хазяйським оком.  Труби водостоку заіржавіли та місцями відвалюються, Прапор України розповзається на мотузки, а перед входом металева окантовка поріжка взагалі відірвалася і пружинить. Щоб усунути недоліки — не потрібні мільйонні витрати, а вигляд відразу зміниться. Імідж закладу складається не тільки з доброзичливості сервісу, але й таких, як вищезгадані, складових.

Особливо бентежить поріжок. За підстрибуючий металевий куточок раз по раз чіпляються ногами та милицями. Літню людину від травми відділяє один крок у буквальному сенсі.

Щоб попередити небажані інциденти, а заодно припинити потоки брудної лайки на свою адресу, закладу варто трошки похазяйнувати біля фасаду. На чужих прокльонах гарний імідж не створюється…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: