Два брати із Сумщини продали мотоцикл, а потім викрали його у покупця

04.09.2020

Як встановили роменські оперативники, напередодні юнаки продали свій мотоцикл 35-річному роменчанину. Вдалу угоду «відзначили» спиртним, і, будучи нетверезими, вирішили повернути собі колишній свій транспортний засіб.

Близько четвертої ранку вони проникли у двір покупця, зламали замок на дверях гаража, і виявили там, окрім знайомого байка, ще один мотоцикл. Тоді 19-річні хлопці, забравши кожен по двоколіснику, поїхали додому.

Вранці потерпілий виявив крадіжку і сповістив про це до поліції. Оперативники детально опитали чоловіка, і дізнались про угоду купівлі-продажу мотоцикла. Оскільки один з братів раніше вже потрапляв у поле їх зору, то полісмени вирішили перевірити юнака на причетність до скоєного злочину. І не помилились у своїх підозрах.

Буквально за годину поліцейські знайшли і самих братів, і сховані мотоцикли. Протверезівши, хлопці усвідомили суть свого вчинку, і на запитання правоохоронців щодо причин та обставин крадіжки, все розповіли.

Слідчі роменського відділу поліції дії юнаків кваліфікували як незаконне заволодіння транспортними засобами і відкрили кримінальне провадження відповідно ч.2 ст. 289 КК України.

Наразі обидва мотоцикли вже повернуті власнику. Що стосується самих хлопців, то їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі з можливою конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: