У Ямполі, де виявили перші випадки коронавірусу, на самоізоляцію відправили 20 людей

04.09.2020

Сьогодні о 14:00 в Ямпільській районній державній адміністрації відбулось позачергове засідання районної комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій

На засіданні було оголошено, що  в Ямпільському районі 4 вересня було виявлено два перші випадки зараження коронавірусом – захворіло двоє мешканців районного центру. Один з яких переведений на лікування в Шосткинську центральну районну лікарню, другий – перебуває на самоізоляції, передає yampil.info.

На засіданні було затверджено план заходів по недопущенню поширенню цього небезпечного захворювання в Ямполі. Зокрема, близько 20 осіб, які контактували з хворими направлять на двотижневу самоізоляцію. Попри те, що серед останніх були медичні працівники, Ямпільська центральна районна лікарня продовжить працювати в звичайному режимі.

Натомість ямпільчанам слід готуватися до посилення контролю за дотриманням вимог карантину. Планується активізувати роботу мобільних груп та правоохоронних органів, які контролюватимуть дотримання масочного режиму в місцях масового скупчення людей, магазинах, вокзалах та транспорті.

Припинення роботи транспорту, закладів громадського харчування, закладів освіти – на даному етапі не планується, адже Ямпільський район, як і раніше, залишається в зеленій зоні.

Наступне засідання районної комісії ТБНС заплановане на понеділок.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: