Роман Грищенко: «Бачу у майбутньому місто Суми одним з найкращих європейських міст»

05.09.2020

Голова облдержадміністрації взяв участь в урочистій сесії Сумської̈ міської̈ ради з нагоди 365-річчя міста.

«Бачу місто Суми одним з найкращих європейських міст зі стрімким розвитком, достойними зарплатами у його жителів, гарною інфраструктурою, спортивним і туристичним», — так відповів Роман Грищенко перед початком сесії на запитання журналістів щодо свого особистого бачення майбутнього міста.

Очільник облдержадміністрації у своєму вітальному слові подякував всім сумчанам-воїнам, які захищають Україну і дарують нам можливість мирно працювати, виховувати дітей та відзначати свята. Подякував всім сумчанам, зокрема, лікарям, вчителям, робітникам, всім тим, хто працює на своєму робочому місці заради розбудови рідного міста та області.

На адресу жителів обласного центру надійшли привітання від Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова, відеозвернення від громад міст-побратимів.

Участь в урочистій сесії Сумської̈ міської̈ ради з нагоди 365-річчя міста взяли почесні та знані сумчани, народні депутати від Сумщини, делегація депутатів міської та обласної ради Харківщини, депутати Сумської міської ради перших скликань, громадські діячі, ректори вишів, керівники підприємств.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: