Сумчанка приносить додому всіх кішок, яких може зловити на вулиці

06.09.2020

У багатьох вдома є тварина — кішка, собака або хом’ячок. Деякі люди просто не уявляють собі життя без чотириногих і пухнастих друзів.

А є й такі, які кажуть про себе: «Моя б воля, я б усіх додому забрав». Але розуміють, що тварини вдома — це велика відповідальність. У підсумку така надмірна любов залишається лише на рівні емоцій та бажань. Але не у всіх так. У Сумах є люди, які реально приносять додому всіх зловлених пухнастиків…

— Нещодавно пропала моя кішка, — розповідає сумчанка Наталія. — Я її шукала, розміщувала оголошення, але так і не знайшла. Кішка була на вільному вигулі, приходила коли хотіла і йшла, але завжди поверталася, а тут не прийшла. Люди підказали, що в нашому районі є жінка, яка приносить кішок до себе додому. Усіх, яких може зловити! Дізнавшись, де вона живе, я пішла до неї. Уявіть собі квартиру в п’ятиповерховому будинку, де живе 40-50 кішок. Невже сусідам вони не заважають? Запах там — просто забійний. Жінка на моє прохання повернути кішку, навіть не заперечуючи або не пропонуючи переконатися, що її в неї немає, відповіла: «У мене їй буде краще». Потім я дізналася, що в квартирі живуть дві жінки, мати і донька. Вони ніде не працюють. Чим же вони годують тварин? До того ж кішки розмножуються. Частину з них вона відвозить у село, так мені розповіли люди, які чули про цю жінку. Я звернулася в поліцію із заявою. Але результату немає. Намагалася дізнатися, що ж було зроблено за моєю заявою, але правоохоронці не хочуть нічого говорити. Звичайно, я розумію, що займатися кішками вони не хочуть, але моя Муся — це частина нашої родини, і цю частину в нас украли!

За коментарями звернулися до ГУНП в Сумській області. Там підтвердили, що жінка дійсно зверталася із заявою, на перевірку якої за адресою проживання півсотні кішок виходив дільничний. У результаті був складений адмінматеріал за ст. 154 КУпАП (порушення правил утримання собак і кішок). Адмінкомісія вже розглянула її та винесла жінці попередження, зобов’язавши її привести до ладу умови для розведення тварин. За словами поліції, на момент появи дільничного у жінки в квартирі було близько 20 кішок.

Де кішка Наталії — невідомо…

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: