Активісти, не питаючи думки сумчан, розмалювали центральний міст у червоно-чорні кольори

06.09.2020

У соцмережах пронеслася хвиля обурення щодо «облагородження» сумськими «активістами-патріотами» (як вони самі себе називають) центрального мосту.

Так, люди пишуть, що тепер Харківський міст став «бандерівським» – усе через червоно-чорний колір, в який «дєятєлі» самовільно пофарбували огорожу.

Менше тижня тому комунальники вже оновили фарбу мосту, та, вочевидь, це не всім прийшлося до душі.

«У Сумах знову фарбували міст… «Патріоти». У кольори, які їм захотілось. Але це незаконно. Де була поліція? Скільки учасників акції оштрафували? Чи приведуть вони комунальну власність у у першочерговий вигляд? Якщо це незаконно, пропоную його перефарбувати в помаранчевий. Оголошую збір коштів на видатковий матеріал», – написав у Фейсбуці сумчанин Михайло Курочкін.

У коментарях під цим дописом сумчани масово піддали критиці дії патріотів та висловилися проти такого «обличчя» Харківського мосту.

     

Додамо, що кошти на перефарбування мосту «в патріотичні кольори» активісти збирали у соціальних мережах. За декілька днів їм вдалося отримати понад 4000 грн. Як стало відомо, у їхніх планах – перефарбування решти мостів у Сумах. Наступним стане об’єкт по вулиці Чорновола…

viche.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: