Роман Грищенко: На Сумщині місцеві вибори пройдуть демократично, чесно та прозоро

07.09.2020

Голова облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО запевнив у цьому Посла Федеративної Республіки Німеччини Анку ФЕЛЬДГУЗЕН. Під час зустрічі в облдержадміністрації вони обговорили досвід прикордонної Сумської області у сфері розвитку публічної політики та громадянського суспільства.

«Виборчий процес уже розпочався. До проведення виборів ми готові. На Сумщині багато партій, які мають рівні права та мають можливість презентувати себе в рівних умовах. Однак, основна увага з нашого боку має бути зосереджена на забезпеченні проведення чесних та прозорих виборчих перегонів, де жителі Сумщини зможуть безперешкодно здійснити своє волевиявлення на користь того чи іншого кандидата або ж політичної партії», – зазначив Роман Грищенко.

У свою чергу Анка Фельдгузен позитивно відмітила демократичність передвиборчих процесів в області. Зокрема це стосується наявності великої кількості білбордів від різних політичних сил.

Також Посол говорила про успішну реалізацію програми «Велике будівництво» на території області. «На Сумщині я вперше, проте я побачила, як активно проходять будівельні роботи на дорогах. Стан дорожнього покриття викликає тільки позитивне враження», – відмітила Посол Федеративної Республіки Німеччини.

Анка Фельдгузен зупинилася також на перспективах розвитку аграрної галузі України і наголосила, що Сумська область має потужний аграрний потенціал.

Очільник облдержадміністрації розповів про головні пріоритети розвитку нашого регіону. Це стосується сфери агропромислового комплексу, туризму, розвитку інфраструктури і головне – активної роботи, спрямованої на залучення інвестицій.

Наприкінці зустрічі обидві сторони обговорили можливість партнерських взаємовигідних зв’язків з Федеративною Республікою Німеччина щодо налагодження експорту продукції до країн ЄС.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: