У Шостці центральну лікарню готують до зростання кількості хворих на COVID-19

07.09.2020

На ранок 7 вересня в інфекційному відділенні Шосткинської ЦРЛ знаходиться 15 хворих, з них 2 — з підтвердженою коронавирусною інфекцією: одна мешканка Шостки, друга — С.-Будського району. Їхній стан лікарі оцінюють, як середньої тяжкості, повідомив головний лікар медзакладу Олег Штогрин.

«Хочу ще проінформувати: в інфекційному відділенні завершені всі роботи по проведенню киснепроводів у кожну палату. А зважаючи на те, що у нас є ще кисневі концентратори – ми готові до можливого зростання кількості хворих на COVID-19», — сказав він.

За інформацією завідуючої міськрайонним відділом Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України Ірини Хаміцевич, всього в Шостці з початку пандемії зафіксовано 60 випадків хвороби. 49 хворих вже видужали, 11 проходять курс лікування, передає shostka.info.

«На минулому тижні коронавірус було підтверджено у 2-х дітей. Дівчинка 4 роки вже одужала, хлопець 14 років продовжує виділяти вірус. Він знаходиться вдома, на самоізоляції», — повідомила Ірина Хаміцевич.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: