Діти з Глухова знялися у кліпі «Янголи світу»

07.09.2020

24 вересня 2020 року на базі відділення змішаного типу (с. Рибці) Сумського обласного центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю відбудеться обласний фестиваль дитячої творчості «Розмай».

Щороку «Розмай» збирає дітей з обмеженими можливостями в одну дружню та єдину родину, де діти можуть відчути себе творчими особистостями: співаками, танцюристами, проявити акторські здібності, тощо. Фестиваль забезпечує вагомий вплив на життя дітей та молоді з особливими потребами, змінюючи його на краще, передає hlukhiv.info.

Мета Фестивалю – сприяння реабілітації та соціальній адаптації дітей з інвалідністю засобами мистецтва, пошук нових талантів та їх підтримка, забезпечення рівних можливостей дітей з особливими потребами, створення сприятливого соціуму для розвитку творчого потенціалу, виявлення їх індивідуальності в усіх жанрах мистецтва, розширення кругозору та розвитку, інтелектуального рівня, творче спілкування між дітьми, фахівцями реабілітаційних установ та обмін досвідом.

До участі у фестивалі долучились Глухівський міський центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю в тандемі з Глухівським міським палацом культури – працювали над відіокліпом.

Відповідну інформацію на сторінці Глухівського міського палацу культури в Фейсбуці розмістив Руслан Хаш Ярина‎.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: