Як у Сумах перевіряють дотриманням карантинних обмежень?

08.09.2020

Під час апаратної наради керівники відповідних структурних підрозділів доповіли про результати роботи мобільної групи з питань контролю за дотриманням вимог чинного законодавства України щодо запровадження карантинних заходів на працюючих об’єктах, розташованих на території Сум.

Як повідомив начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав КОНОНЕНКО, мобільні групи працюють за спеціальним графіком: перша працює вдень, друга – ввечері, третя група здійснює перевірку транспорту, який здійснює перевезення пасажирів.

«З початку запровадження карантину, поліцейськими складено 142 адміністративних протоколи за ст. 44-3 КУпАП, Управлінням патрульної поліції складено 130 адміністративних протоколів за цією ж статтею за порушення запроваджених карантинних заходів. Представниками Держпродспоживслужби у Сумській області спільно з виконавчими органи міської ради та органами поліції складено 56 адміністративних протоколів за порушення санітарних норм по ст. 42 КУпАПУ», – повідомив посадовець.

Станіслав Кононенко також наголосив, що одночасно після 23:00 мобільною групою проводяться обстеження об’єктів торгівлі та громадського харчування з метою виявлення недотримання санітарних норм або карантинних заходів. Станом на сьогодні вже проведено 145 перевірок на 43 об’єктах.

Зокрема, як повідомив начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи, на даний час перевірено близько 290 транспортних засобів (на 30 маршрутах), та складено 13 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУпАП.

Зауважимо, мобільна група була створена згідно з розпорядженням міського голови від 16 липня. До її складу входять представники органів поліції, Держпродспоживслужби та виконавчих органів міської ради.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: