Роман Грищенко — про підтримку Президента Зеленського: «Разом ми зробимо Сумщину великою»

08.09.2020

Голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко проаналізував робочу поїздку на Сумщину Президента України Володимира Зеленського, під час якої гарант висловив підтримку позитивним змінам в області та пообіцяв дієву допомогу в реалізації важливих інфраструктурних проєктів.

«Сьогодні Сумщину відвідав Президент України Володимир Зеленський

Спершу Глава держави зустрівся з ветеранами АТО/ООС та їхніми сім’ями. Разом ми вшанували пам’ять загиблих та поклали квіти до меморіальної стели.

Далі у Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії ім. М. С. Щепкіна відбулася зустріч з представниками галузі культури. Творчому колективу театру Володимир Олександрович привіз гарну новину: відтепер театр має статус «Національного», щодо чого вже підписано відповідний указ Президента.

Також Володимир Зеленський взяв участь у презентації Стратегії розвитку регіону на 2021-2027 роки. У цьому проєкті прописані переваги та перспективи розвитку Сумщини з урахуванням існуючих проблем та сучасних викликів. Серед п’яти головних перспективних проєктів, які планується реалізувати в регіоні, будівництво заводу з виробництва сухого молока, реконструкція «Аеропорту Суми» (Володимир Зеленський під час візиту запевнив, що держава може виділити кошти для ремонту смуги), будівництво міжнародного центру з біатлону та спортивно-туристичного комплексу, будівництво медичного містечка та створення центрів надання культурних послуг.

Сподіваюся, що нам вдасться ефективно реалізувати нашу Дорожню карту успіху заради позитивних зрушень в економіці Сумщини та підвищення рівня життя населення.

Я щиро дякую Володимиру Олександровичу за увагу до нашої області. Разом ми зробимо Сумщину великою. Адже успішні регіони – це запорука побудови потужної та заможної України», — написав губернатор на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні Сумщину відвідав Президент України Володимир ЗеленськийСпершу Глава держави зустрівся з ветеранами АТО/ООС та…

Опубликовано Роман Грищенко Вторник, 8 сентября 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: