У Сумах ремонтуватимуть Харківську від СКД до Богуна

09.09.2020

7 вересня на апаратній нараді в Сумській мерії прозвучала інформація про можливе додаткове фінансування з державного дорожнього фонду робіт на вул. Харківській в Сумах, пише shans.com.ua.

— Разом з департаментом фінансів опрацюйте інформацію про можливе надходження додаткових коштів з дорожнього фонду на ремонт вул. Харківській, — звернувся мер Сум до директора КП «Шляхрембуд» Олександра Вегери.

— Також порахуйте, скільки сьогодні необхідно на ремонт по іншим дорожнім об’єктам. Ми піднімали ці питання під час візиту до Сум Дмитра Разумкова, і народні депутати теж, я так розумію, нас почули. Можливо, у нас будуть додаткові кошти для ремонту Харківської. Зараз починаємо з розрахунку наших фінансових можливостей. Підготуйте пропозиції щодо демонтажу бордюрного каменю аж до повороту на вул. Сергія Табали або навіть до Богуна.

Нагадаємо, що на сьогодні роботи виконані від моста по вул. Харківській до СКД і від в’їзду в місто до тяглового мосту. Наразі ведуться роботи з благоустрою зупинок громадського транспорту.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: