У центрі Сум сталася ДТП

09.09.2020

Повідомлення про ДТП, яка сталася на вулиці Петропавлівській, патрульні отримали вчора, близько 12:00.

Прибувши за вказаною адресою та огородивши місце автопригоди, інспектори встановили, що 35-річний водій автомобіля Volkswagen Transporter, не дотримавшись безпечної дистанції, допустив зіткнення з автомобілем Skoda Rapid, який рухався попереду в попутному напрямку.

На щастя, жоден з учасників автопригоди тілесних ушкоджень не отримав. На водія автомобіля Volkswagen патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Недотримання безпечної дистанції стало причиною ДТП — патрульні склали протокол

Недотримання безпечної дистанції стало причиною ДТП — патрульні склали протокол https://youtu.be/51jXFRXVi0g Повідомлення про ДТП, яка сталася на вулиці Петропавлівській, патрульні отримали вчора, близько 12-ї години.Прибувши за вказаною адресою та огородивши місце автопригоди, інспектори встановили, що 35-річний водій автомобіля Volkswagen Transporter, не дотримавшись безпечної дистанції, допустив зіткнення з автомобілем Skoda Rapid, який рухався попереду в попутному напрямку.На щастя, жоден з учасників автопригоди тілесних ушкоджень не отримав. На водія автомобіля Volkswagen патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/patrolpolicesumy#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубликовано Патрульна поліція Сумської області Среда, 9 сентября 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: