Голова Ямпільської РДА: Проблема з СOVID-19 виникла через нашу ж безпечність

09.09.2020

«Ми мали півроку, щоб підготуватись до перших випадків коронавірусу. Ми довго тримались, але в останній час розслабились», — таку думку на засіданні районної комісії ТБНС висловив голова Ямпільської районної державної адміністрації Сергій Дворник.

«Ще більше ситуація погіршилась через наближення виборів, адже почались передвиборчі дискотеки та танці. Ще навіть виборча кампанія не розпочалась, а дехто вже бігає і роздає календарі. А уявіть, що буде, якщо таке виборче божевілля буде продовжуватись далі? Додумались до того, що хочуть дискотеки в селах проводити: один привезе, другий привезе, третій і настане кінець спокою у селах. Ми навіть не знаємо, що у нас буде з COVID-19 через тиждень і чи не почнуть рости ці випадки у геометричній прогресії.

Сьогодні на апаратній нараді я вже говорив, не називаючи прізвищ: ви бігаєте і граєте у вибори, але президент залишається, губернатор залишається, обласні департаменти залишається, як ви будете потім працювати з цими людьми, раптом вас виберуть, якщо сьогодні ви нічого не хочете чути?

Дехто думав, що ця зараза до нас не дійде, що це проблема Києва, Одеси чи Сум… Але життя показало зовсім інше. Так, весь світ вже живе з коронавірусом, і ми не сховаємося від нього, але до проблеми потрібно підійти максимально прагматично».

yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: