Нардеп Ігор Васильєв прозвітував за рік роботи

09.09.2020

Детальний звіт народного обранця з’явився на фб-сторінці Слуга Народу Сумщина.

«Ігор Васильєв — нардеп 158 округу від партії «Слуга Народу».

Діяльність народного депутата була спрямована на розвиток соціально-економічного потенціалу округу, роботу з владою на місцях та захист інтересів жителів Сумщини, в межах своїх повноважень.При виборі об’єктів для реконструкції, та покращення матеріально-технічної бази — пріоритетним напрямом була освіта, медицина та розвиток спорту.

Зокрема, завдяки нардепу:

 У цьому році розпочнеться реконструкція поліклініки КНП «Сумська ЦРЛ» СРР СО на суму 1,101 млн грн та закупівля медичного обладнання на 264 тис. грн.

 Капітальний ремонт будівлі КНП «Білопільський центр первинної медичної допомоги» Білопільської міської ради м. Білопілля на суму 2,170 млн грн.

 Виділено на реконструкцію освітлення міського парку ім. Т. Г. Шевченка в м. Білопілля 424 тис. грн.

 На будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту в смт Хотінь Сумського виділено 726 тис. грн.

 На капітальний ремонт м’якої покрівлі Сумського дошкільного навчального закладу №13 «Купава» виділено 576 тис. грн.

 На будівництво центрального водогону по вул. Лісова та вул. Польова в с. Бездрик виділено 499 тис. грн.

На монтаж системи автоматичної пожежної сигналізації, оповіщення людей про пожежу та передавання тривожних сповіщень у приміщеннях Угроїдської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради виділено 653 тис. грн.

 Для закупівлі обладнання: ВЧ-электрокоагулятору для загальної та лапароскопічної хірургії та радіочастотного хірургічного апарату для КНП Дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди виділено 1,196 млн грн.

 На придбання системи цифрового перетворення рентгенівських знімків в комплектації з медичним цифровим термопринтером сухого друку рентгенівських зображень для КНП Клінічного пологового будинку Пресвятої Діви Марії Сумської міської ради виділено 930 тис. грн.

 Для капітального ремонту приміщення бібліотеки в смт Хотінь, Сумського району виділено 1,377 млн грн. Роботи планують завершити до 31 жовтня 2020 року.

Також, у 2020 році в Краснопільському, Білопільському, Сумському районах та місті Суми буде профінансовано низку проєктів за кошти державного фонду регіонального розвитку. Частина з яких включена до програми державного фінансування за ініціативи Ігоря Васильєва.

Працюємо далі – працюємо для людей. », — йдеться у звіті.

Ігор Васильєв — нардеп 158 округу від партії «Слуга Народу».Діяльність народного депутата була спрямована на розвиток…

Опубликовано Слуга Народу Сумщина Среда, 9 сентября 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: