Як змінився колишній безпритульний, якого прихистили в селі на Сумщині

10.09.2020

На фото: Іван (на передньому плані) та його добрий помічник Олександр Ковальов

Ми писали раніше про долю глухівчанина Івана, який свого часу залишився без житла і пережив ряд суворих життєвих випробувань. Коли, здавалося, він виявився у фатальної межі, йому відкрився шанс змінити своє життя на краще — перш за все завдяки старанню глухівського підприємця Євгена Тищенка, і організатора комуни в селі Гудове Олександра Ковальова.

З тих пір пройшло трохи більше місяця, а Іван змінився до невпізнання: поправився, охайно одягнений, чисто поголений, з очей зник болючий блиск. Щоправда він досі не багатослівний, заявив лише, що дуже задоволений своїм нинішнім «коммунарським» статусом: є робота, дах над головою, ситна їжа; навколо прекрасна природа, забезпечений спокій — чого ще бажати?

Трохи більше розповів Олександр Анатолійович, повідомивши, зокрема, що здоров’я Івана за недовгий час, що він провів у Гудовому, істотно покращало. Зараз він активний і на дворі, і в городі, і в заготівлі дров. Як людина з гарним виробничим досвідом — дає багато слушних порад, і — що, мабуть, навіть важливіше — практично завжди втілює їх у життя своїми руками.

А це фото — місячної давності, Іван — за столом:

kourier.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: