В Ямполі розпочався ремонт дороги до школи №1

11.09.2020

Роботи по капітальному ремонту ділянки дороги по вулиці Шкільна проводяться за кошти бюджету Ямпільської селищної ради.

Підрядник робіт ТОВ «Прогноз» з м. Шостка виконує роботи на відрізку від перехрестя з центральною дорогою (дорога Береза-Ямпіль-С.Буда) і до майстерні Ямпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, повідомляє yampil.info.

-Сьогодні ми розпочали роботи і поклади на дорозі вирівнюючий шар асфальтного покриття, – зазначає директор ТОВ «Прогноз» Василь Белясник. –Завтра, якщо дозволить погода, перейдемо до укладки верхнього шару. Роботи плануємо завершити за 2-3 дні.

За словами директора підприємства, ще весною вони встановили на цій вулиці нові бордюри, збудували тротуарні доріжки та «карман» для стоянки автотранспорту.

-Ямпільська селищна рада фінансує роботи виключно за кошти місцевого бюджету, – розповідає Василь Іванович. –Весною у них були фінансові труднощі і виконання робіт довелось дещо відкласти. Зараз же ми певний час не могли розпочати роботи через велику завантаженість, але як тільки завершили ремонт дороги в м. Дружба – відразу ж приступили до робіт у вашому селищі.

Новий асфальт планується покласти на ділянці довжиною 210 м. Товщина основного шару становитиме 4 см, ще 2 см становитиме вирівнюючий шар.

Раніше Ямпільська селищна рада повідомляла, що загальна вартість робіт по ремонту дороги і влаштуванню тротуарів складає 1 мільйон 166 тисяч гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: