На Сумщині піймали ковбасного крадія з Полтавщини

11.09.2020

Житель Полтавської області проник до приватного домоволодіння, господарі якого займалися виготовленням та продажем домашньої ковбаси, та примудрився поцупити чотирнадцять одиниць щойно виготовленої продукції. Грабіжника було викрито й затримано відразу.

За замовленою домашньою ковбасою, 35-річний чоловік приїхав до Охтирського району з Полтавщини і, купивши у господарів дві палки ковбаси, пішов. Але за якийсь час повернувся і тихцем пробрався на територію чужого господарства плануючи здійснити крадіжку…

«Він вже не перший раз купував у цих людей домашню ковбасу. Але цього разу пішов на злочин, – розповідає начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько, — Чоловік бачив де господарі зберігають готові ковбасні вироби. Проникнувши через паркан до сушилки з ковбасою, накидав в пакет чотирнадцять таких виробів та намагався їх винести».

Але залишитись не поміченим йому не вдалося. Господарка дому його побачила та підняла ґвалт. Разом з 15-річним сином жінка наздогнала зловмисника та утримували його до приїзду поліції.

Як пояснив правоохоронцям чоловік: на злочин пішов бо був на підпитку та не розумів, що робить.

В поліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.15 «Замах на злочин» та ч.3 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: