У Сумах стартував чемпіонат України з хокею на траві серед жінок

11.09.2020

У Сумах стартували перші матчі нового сезону чемпіонату України з хокею на траві серед жіночих команд. У першому матчі нового сезону зустрілись команди, які у турнірній таблиці минулого чемпіонату посіли другі місця — команда інституту фізкультури Сумського педуніверситету (ІФК СДПУ) та команда Сумського держуніверситету (СумДУ), передає suspilne.media.

У першому таймі матчу забити не змогла ані команда Інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені Макаренка, ані дівчата Сумського державного університету. У другому таймі рахунок відкрила Анастасія Воєвода. Після цього вона забила ще два голи у цьому матчі.

Гравчиня команди «ІФК СумДПУ» Анастасія Воєвода вважає, що найважливіший гол у цьому матчі — перший. «Тому, що він дає надію, він відразу дає енергію. Команда хоче забити ще і ще», — додала Анастасія. На її думку, він був ще і найкрасивішим і неочікуваним, навіть для неї.

У третьому таймі команда «ІФК СумДПУ» забила ще чотири голи, а в останньому – ще один. Крім хет-тріку Анастасії, забили ще три голи – Вероніка Мовчан у матчі оформила дубль, ще один гол на рахунку Валерії Нікуліної. У підсумку команда педагогічного університету у матчі святкувала перемогу з рахунком 6:0.

Гравчиня команди «СумДУ» Катерина Попова каже: «Ми грали непогано. Але трішки, мабуть, не вистачило зібраності до кінця періоду. Тобто, перші три періоди ми гарно трималися. Рахунок, звичайно, був не на нашу користь, але ми могли ще відіграти те, що було потрібно».

«Я думаю, що це буде поштовхом для подальших перемог. Ми думаємо тільки вигравати і вигравати», — сказала головна тренерка команди «ІФК СумДПУ» Наталія Кукаріна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: