Подруга загиблого сумського студента-іноземця розповіла подробиці трагедії

14.09.2020

Як ми повідомяли, 12 вересня в Чорноморську на відстані близько 1 км від берега виявили тіло 20-річного Обарі-Марка Калеба з Нігерії, який навчався в Сумському Державному університеті. Хлопець зник ще 20 серпня під час прогулянки на яхті в Одеській області, куди вирушив у компанії 8 осіб (разом із капітаном яхти).

Зниклий іноземець на яхту був запрошений подругою — власницею одеського БДСМ-бару «Изнанка» Вірою Топаловою. Через значний ажіотаж навколо події дівчина оприлюднила у Фейсбуці пост, в якому розповіла, що саме сталося з хлопцем на яхті у відкритому морі.

«20 августа я пригласила моего друга Калеба отдохнуть на яхте вместе со мной и моими друзьями. В районе 16:00 мы поднялись на борт и через несколько минут вышли в море. Через 15 минут мы встали на якорь и часть гостей пошла плавать. Калеб тоже разделся, оставил на стуле, рядом со мной, свою панаму, телефон, снял часы и пошёл в сторону лесенки, которая спускалась в воду. Я видела как он пошёл плавать с остальными гостями. Уже через несколько минут я услышала, что его ищут. Это были самые страшные минуты в этот день. Они казались мне вечностью. Позже паника, страх, ступор, ощущение безысходности, слезы, надежда, спасатели, полиция, друзья Калеба… потом бессонные ночи с кошмарами, антидепрессанты, транквилизаторы, ощущение пустоты и горя…

С Калебом мы были знакомы не долго, чуть более полугода, но за это время мы стали близки друг для друга. Милый, добрый, веселый и очень светлый человек, каждая встреча с ним была праздником. Так все и останется в моей памяти…», — написала Віра Топалова.

Нагадаємо, за фактом зникнення хлопця було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: