Вночі у Сумах провели «карантинний» рейд

14.09.2020

Про це сьогодні, 14 вересня, під час апаратної наради повідомив начальник сумського відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Олег Дубицький.

«Було рішення виконкому про обмеження роботи суб’єктами господарювання в магазині «Лотос», він від сьогодні після 22.00 не працює», – сказав посадовець.

За словами Олега Дубицького, відповідно до розпорядження міського голови, мобільна група у складі поліцейських і працівників його відділу у ніч з 11 на 12 вересня провела рейд. Обстежили 13 закладів торгівлі і нічних клубів.

«Порушення виявлені в магазині «Мандарин», але вони були усунені, була проведена бесіда роз’яснювальна із наданням рішення виконкому. Пообіцяв, що більше таке не повториться. Також встановлено, що «Арома кава» працювала на вулиці Соборній, здійснювала продаж кави на виніс, на зауваження мобільної групи порушення були усунені», – доповів Дубицький.

З початку карантину станом на сьогодні патрульні і поліцейські міського відділу склали по 114 протоколів по статті 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей».

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: