Мер Тростянця Юрій Бова продовжує затягувати судовий процес у «корупційній» справі

14.09.2020

Мер Тростянецької ОТГ Юрій Бова, який постійно вигадував причини своєї неявки до суду, таки прийшов на одне із засідань, аби попросити часу для дослідежння матеріалів справи, де його звинувачують у корупції.

“Слідчі, які складали протоколи, не допитали жодного свідка ні з міської ради, ні тих, хто подавав чи публікував оголошення, ні мене особисто, ні тих, хто укладав угоди… Треба ознайомитися з усіма матеріалами справи. Це повина зробити професійна людина, яка фахово займається адвокатською діяльністю. Він зробить необхідні клопотання, які допоможуть встановити істину у цій справі”, – пояснив Бова.

Щодо ігнорування судових засідань, то це, звичайно, – прикра випадковість. Виявилося, що Юрій Бова отримував не усі повідомлення про засідання. Наприклад, про останнє, яке відбулося сьогодні, 14 вересня, він начебто дізнався випадково з Інтернету, пише viche.sumy.ua.

У підсумку клопатання міського голови Тростянецької ОТГ таки задовільнили, аби не порушувати його права й призначили наступне засідання на 18 вересня.

Цікаво, що ж наступного разу вигадає Юрій Бова, аби затянути судовий процес. До виборів ще багато часу і йому доведеться добряче постаратися, аби не отримати клеймо головного корупціонера Тростянця. Але все таємне рано чи пізно стає явним.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: