У Сумах повернуть односторонній рух на Охтирській

15.09.2020

На позачерговій сесії Сумської міськради 15 вересня депутат Вікторія Гробова озвучила запит про скасування двостороннього руху автомобілів по вулиці Охтирській. «Ми зібрали близько 100 підписів жителів, які проживають на Охтирської і Р.-Корсакова, Богуна. Люди просять скасувати двосторонній рух. І це треба зробити найближчим часом, тому що діти зараз ходять в школу, а це небезпечно», — додала вона.

Своєю чергою мер Сум Олександр Лисенко підтримав депутата: «Давайте підтримаємо, поговоримо з поліцією. Всі практично за те, щоб повернути односторонній рух. Раз люди хочуть … »

Дивно, що міський голова не помітив цього раніше, пише shans.com.ua. Ще 9 квітня на Єдиному сайті місцевих петицій була зареєстрована онлайн-петиція Олександра Бондаренка з вимогою повернути на вулиці Охтирській односторонній рух.

«З огляду на те, що двосторонній рух там просто не потрібний, так як там ніколи немає транспортного колапсу, і те, що він був встановлений без погодження з міськвиконкомом і створює тільки незручності, пропоную його скасувати», — йшлося у зверненні. Сумчанам тоді знадобилося менше тижня, щоб зібрати до 300 підписів! Але повернулися до цього питання тільки зараз.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: