У Глухові судили водія-наркомана

15.09.2020

31 липня 2020 року о 18:20 у м. Глухів по вул. Веригинська чоловік керував мопедом Хонда Діо, без номерного знаку, з ознаками наркотичного сп`яніння, а саме: звужені зіниці, які не реагують на світло, сповільнена мова. Від проходження огляду для визначення стану наркотичного сп`яніння як на місці зупинки транспортного засобу, так і в Глухівській ЦРЛ, відмовився в присутності двох свідків. Зазначеними діями порушив п. 2.5 ПДР. За даним фактом відносно нього складений протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 130 КУпАП.

У судовому засіданні чоловік вину не визнав та пояснив, що на мопеді він не їхав, до нього підійшли поліцейські і свавільно запропонували проїхати до лікарні; про наслідки відмови від проходження огляду на стан наркотичного сп`яніння йому відомо, у лікарню не поїхав, бо не захотів. Поліцейський відносився до нього упереджено, інших водіїв на мопедах не зупиняв.

Відеозаписом з камери поліцейського, письмовими поясненнями свідків доведено вину. Судом постановлено накласти на глухівчанина адміністративне стягнення у вигляді штрафу 20 400 (двадцять тисяч чотириста) грн 00 коп. із позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: