У Сумах почала роботу дитяча недільна школа центрального собору

15.09.2020

13 вересня в Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Суми був відслужений молебень перед початком нового навчального року дитячої недільної школи.

Початок чогось нового завжди очікується з нетерпінням і радістю. Так і початок занять у недільній школі при соборі був радісним для вихованців і новим і цікавим для тих дітей, хто прийшов перший раз.

Заняття в недільній школі починаються з молитви. Так і цієї неділі діти і батьки разом співали на молебні єдиним хором, священик окропив усіх святою водою і роздав ікони Пресвятої Богородиці кожній дитині в благословення.

Після молебню діти були записані і розподілені по класам, вирішені організаційні питання, проведена бесіда священика з батьками, а діти в цей час мали можливість вдосталь награтися на дитячому майданчику, що нещодавно був відкритий на території собору.

Щорічно на першій зустрічі діти та батьки піднімаються на дзвіницю кафедрального собору, і цього разу не було винятку. Всі мали можливість помилуватися красою нашого міста, що відкривається чудовими краєвидами, прикрашеними осінніми барвами. Благо, день видався сонячним і дуже теплим.

Всіх, хто бажає записатися в недільну школу, запрошують щонеділі на 13:30 до будівлі єпархіального управління (вулиця Соборна, 31, що на території кафедрального собору) на заняття дитячої недільної школи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: