Завтра КП «Міськводоканал» відключать від електроенергії?

15.09.2020

Як ми повідомляли, компанія «Сумиобленерго» попередила «Міськводоканал» про припинення постачання електроенергії. Причиною відключення є поточний борг водоканалу перед обленерго у сумі понад 5,5 мільйонів гривень.

Якщо цю суму не внесуть, електроенергію відключать уже зранку 16 вересня. Це заборгованість за липень, серпень та передплата за вересень, розповів Суспільному заступник директора комерційного з технічного забезпечення АТ «Сумиобленерго» Владислав Кисіль. «Ми постійно до них звертаємося, ведемо переписку і усні розмови, але поки порозуміння і своєчасної оплати у нас немає. Як вони кажуть, у них немає коштів для погашення боргів, не поступають кошти від споживачів як побутових, так і промислових підприємств», — сказав Кисіль.

В обленерго розповіли, що попередили міського голову про відключення і «необхідність вжиття заходів, що мінімізують наслідки припинення водопостачання населенню».

Нагадаємо, обленерго вже не вперше повідомляє КП «Міськводоканал» про відключення електроенергії. З початку 2020 року це вже друге попередження.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: