Кращим працівникам фармацевтичної галузі Роман Грищенко вручив грамоти та подяки голови облдержадміністрації

15.09.2020

Напередодні професійного свята – Дня фармацевтичного працівника, голова облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО відзначив кращих фармацевтів та провізорів області та подякував за велику допомогу в протидії пандемії.

Очільник облдержадміністрації відзначив фармацевтичну галузь як необхідну складову успішного функціонування сфери охорони здоров’я, а отже, запорукою збереження життя кожного жителя Сумщини.

«У цей нелегкий для України і всього світу час працівники фармацевтичної галузі надають велику допомогу в протидії пандемії. З початку епідемії жодного дня не зупинялося виробництво ліків, засобів захисту та їх реалізація. І за це я вам особливо вдячний», – підкреслив у своєму вітальному слові голова облдержадміністрації.

Також він акцентував увагу і на тому, що фармація – це не тільки сфера обслуговування чи виробництво ліків – це самостійно сформована система підприємств, які сплачують податки, створюють нові робочі місця, чим роблять вагомий внесок у розвиток Сумщини.

Кращим працівникам фармацевтичної галузі області Роман Грищенко вручив Почесні грамоти та подяки голови Сумської обласної державної адміністрації.

«Я щиро бажаю вам міцного здоров’я та оптимізму, удачі та нових звершень», – наголосив очільник облдержадміністрації.

Заступник голови облдержадміністрації Сергій БАННІКОВ також приєднався до привітань та відмітив високий професіоналізм працівників фармацевтики.

«Переконаний, що ваша лідерська позиція, корпоративна соціальна відповідальність, особливо в часи пандемії, безперечно є запорукою ефективного функціонування медичної сфери на Сумщині», – підкреслив він.

Привітала колег із професійним святом і Людмила СИТНИК, начальник Державної служби лікарських засобів та контролю за наркотиками в Сумській області. За її словами, дуже важливо, що облдержадміністрація звернула увагу на фармацевтичну галузь і відмітила її найкращих представників.

«Це додає оптимізму та надихає на кращу роботу та підвищення результативності. Особисто бажаю кожному працівнику нашої галузі здоров’я, успіху та благополуччя в сім’ях», —  зазначила Людмила Ситник.

Довідково. Сьогодні на території Сумської області зареєстровано 184 суб’єкти  господарювання, які здійснюють  оптову та роздрібну торгівлю лікарськими засобами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: