На Сумщині посиденьки зі спиртним закінчилися вбивством

16.09.2020

Подія сталася вчора зранку в приватному секторі м. Конотоп. Там, після спільного вживання алкоголю, 53-річний чоловік кілька разів ударив ножем свого товариша. Один з цих ударів став для 47-річного конотопця смертельним.

До поліції про те, що виявив батька мертвим, із ножовим пораненням грудної клітини, звернувся син загиблого. За вказаною ним адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі із керівництвом підрозділу.

Прибувши на місце події та вживши ряд першочергових слідчих заходів, правоохоронці практично похвилинно відновили перебіг подій. З’ясувалося, що вже кілька днів вдома у загиблого гостював його товариш зі своєю співмешканкою. Увесь цей час компанія вживала алкогольні напої. Того ранку господар з гостею пішли до іншої кімнати, аби відпочити. А ображений співмешканець жінки схопився за ножа і наніс товаришеві кілька ударів у груди. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

«Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі», — коментує ситуацію Марина Панова, заступник начальника Конотопського відділу поліції.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: