Керівництво Сумщини привітало Ромни із Днем міста та 77-річницею звільнення від німецько-фашистських загарбників

16.09.2020

Вітання від голови Сумської облдержадміністрації Романа ГРИЩЕНКА передав роменчанам заступник голови облдержадміністрації Сергій ПАХОЛЬЧУК.

«Квітуче і промислове, успішне і багатогранне – отаким є місто Ромни сьогодні. І таким зробили його ви – жителі цього славетного і прекрасного у своїй історичній спадщині та квітучому сьогоденні краю. Адже головне у кожного міста – це його жителі, патріоти свого краю і невтомні працівники, – зазначив Сергій Пахольчук. – Я бажаю цьому місту квітнути й надалі, уже в нових умовах, з мільйонними бюджетами, та завжди бути краєм успішних людей! Зі святом вас, роменчани! Миру й щастя місту Ромни і кожному його жителю».

У Ромнах з нагоди 77-ої річниці визволення міста від німецьких загарбників зранку відбулося покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам у роки Другої світової війни, пройшов урочистий мітинг «Вам, визволителі, уклін і слава».

До Дня міста також були організовані змагання з легкої атлетики, легкоатлетична естафета, конкурс дитячих малюнків на асфальті «Я люблю своє місто», виставка робіт майстрів ужиткового мистецтва, фотовиставка, концерти юних виконавців та майстрів слова.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: