Сергій Банніков вручив почесні грамоти голови облдержадміністрації кращим рятувальникам

17.09.2020

Заступник голови облдержадміністрації Сергій БАННІКОВ привітав пожежно-рятувальні підрозділи, аварійно-рятувальні служби, спеціалізовані формування Сумщини з професійним святом – Днем рятівника.

«Численні приклади вашого високого професіоналізму свідчать про те, що тут працюють досвідчені, фахово підготовлені, сміливі, сильні духом люди. І кожна наша зустріч переконує мене все більше, що наша область справді в безпеці», – підкреслив Сергій Банніков та вручив Почесні грамоти голови обласної державної адміністрації кращим працівникам галузі за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в організацію захисту населення і територій Сумської області від надзвичайних  ситуацій.

Пожежно-рятувальні підрозділи, аварійно-рятувальні служби, спеціалізовані формування – діяльність усіх цих структур спрямована на захист життя та майна громадян, ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та небезпеки.

«На вас покладена відповідальна місія – охороняти безпеку та спокій жителів нашої Сумщини, адже немає нічого дорожчого ніж життя людини» — підкреслив заступник голови облдержадміністрації та подякував усім за мужність, сумлінне виконання службових обов’язків, оперативність і побажав міцного здоров’я та добробуту родинам.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: