ТОП-3 новобудови в Сумах економ- та комфорт-класу по версії VN.COM.UA

18.09.2020

Згідно зі статистикою за 2018-2020 рік, найкращі новобудови України – проекти в класі економ та комфорт. У цієї нерухомості доступна ціна для більшості українців, гарна якість будівництва та нормальна інфраструктура. Під час зведення недорогих багатоверхівок девелопери використовують ті ж сучасні технології, що й під час створення більш дорогого житла. 

Інвесторам не доводиться хвилюватися через недовговічність житлового комплексу, поганої шумо- або теплоізоляції. Забудовники вибирають оптимальні будматеріали, які здатні витримати негативний вплив погоди. Усі матеріали мають оптимальні характеристики. 

Давно хотіли придбати власну квартиру в Сумах, але не знали на які будинки звернути увагу? Нижче представлений список відмінних міських проектів із приємною ціною за житлові метри.

ЖК «Еспланада» (економ клас, просп. Михайла Лушпи, від 11 250 грн/м2).

Масштабний проект СУМБУД, що включає 16 багатоквартирних об’єктів по 10 і 14 поверхів. Розташований у кроковій доступності від навчальних установ, аптеки, магазинів, зупинок та кафе. Мешканці швидко доберуться в будь-яку частину міста та зможуть за 5 хвилин доїхати до озера або річки.

Додатково будівельники планують підготувати прилягаючу територію. Тут з’являться майданчики для спортивних занять, зони для дітей, місця відпочинку для дорослих та гостьовий паркінг для автомобілів. В експлуатацію квартири здаються без оздоблення або з чорновим ремонтом. Попередньо всередині встановлюють систему індивідуального опалення, склопакети, вхідну групу та розводять міські комунікації.

ЖК по вул. Прокоф’єва, 16 (економ клас, від 11 250 грн/м2)

Ще один комплекс від згаданого вище девелопера, який перебуває близько до річки, парку та важливих об’єктів соціально-побутового призначення. У 3-4 хвилинах ходьби є:

басейн;

легкоатлетичний манеж;

школи;

дитячі садки;

зупинки;

кафе та кав’ярні;

пошта;

магазини;

АЗС і багато чого іншого.

Нерухомість підійде тим, кому важлива тиша та спокій. Забудовник займається зведенням 5 багатоверхівок у єдиному архітектурному стилі та займається упорядкуванням території. Тут з’явиться паркінг, стежки, під’їзні доріжки та вуличне освітлення. Житлоплоща продається без ремонту, з підведеними комунікаціями та індивідуальною системою опалення.

ЖК «Зарічний» (комфорт клас, вул. Харківська, 6, від 12 150  грн/м2)

Цією будівлею займається фірма CBS. Компанія вибрала для об’єкта відмінне розташування в тихому та зручному районі Сум. З одного боку, поряд із багатоповерхівкою є річка та парк, а з іншого – близько до великої транспортної розв’язки та основної інфраструктури.

Крім стильного дизайну фасаду та панорамного заскління балконів «Зарічний» підкорить наявністю гаражних боксів для машин, великим вибором планувань та облаштуванням подвір’я. Дорога відділена від тротуарів бордюрами, дитячий майданчик обладнаний всередині подвір’я, а по периметру висаджені дерева. Ідеальне місце для сімейного життя!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: