Сумчанка стала віце-чемпіонкою Європи у категорії «велнес-фітнес»

18.09.2020

Дві срібні та одну бронзову нагороди одержали українки на Чемпіонаті Європи з бодібілдінгу та фітнесу, який відбувається в Іспанії. Сумчанка Тетяна Москаленко стала віце-чемпіонкою в категорії «велнес-фітнес». Про це повідомили в обласній федерації бодібілдінгу та фітнесу 18 вересня.

Чотири спортсменки збірної України змагались у трьох категоріях велнес-фітнесу та вибороли три медалі. Тетяна Москаленко (тренер Юрій Зимогляд) із Сум стала срібною призеркою Чемпіонату Європи у категорії «велнес-фітнес до 158 см», передає suspilne.media.

У категорії «велнес-фітнес до 163 см» одеситка Рузалія Бойченко (тренер Олег Ляшок) виборола «срібло», а Марина Булах (тренер Олег Кулаков) з Києва стала п’ятою у даній категорії.

Харків’янка Вікторія Щербакова (тренер Вадим Василевський) виборола бронзову медаль Чемпіонату Європи у категорії «велнес фітнес +163 см».

Також в Наіональній федерації бодібілдінгу повідомили, що чемпіонками Європи в категорії «бодіфітнес» стали українки Алла Мацегора (тренер Руслан Баштанник) із Запорізької області та Марина Єршова з Одеси. Абсолютною чемпіонкою Європи серед жінок-майстрів у бодіфітнесі судді визнали Аллу Мацегору.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: