На гасіння пожежі на Сумщині рятувальникам довелося залучити трактором з плугом

18.09.2020

17 вересня о 19:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сміття на відкритій території на вул. Мезенівській в смт Краснопілля. На гасіння направили черговий караул 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що вогонь охопив територію зі сміттям та сухою рослинністю. Виникла загроза перекидання загоряння на розташований поруч лук, що призвело би до більш швидкого розповсюдження полум’я. На місце пожежі залучили трактор з плугом комунального підприємства для обпашки навколишньої території.

Для дозаправки водою автоцистерну довелося направляти до пожежного гідранту, який знаходився на відстані 1 км від осередку горіння. О 20:00 вогнеборцям вдалося локалізувати загоряння на площі 50 кв. м. О 22:05, використавши близько 14 т води, пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 1 працівник та 1 одиниця техніки від комунального підприємства.

За попередніми висновками фахівців, загоряння спричинило необережне поводження з вогнем.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: