Намагаючись реанімувати потерпілого приятеля, чоловік не розрахував з силою натиску

19.09.2020

37-річний Андрій (імена змінені) жив у сел. Есмань Глухівського району. Колись у нього все складалося добре, трудився в Києві, але потім його в столиці побили, проломили череп, і чоловік став інвалідом.

Хвора людина, з пластиною в голові, нікого не образить і не нашкодить. Його день починався однаково: виходив з дому і крокував населени пунктом. Просто йшов і йшов безцільно, і так — по колу. Життя цієї людини закінчилася так само безглуздо. Одного разу його ненавмисно вбили, пише shans.com.ua.

Як розповів голова селищної ради Віктор Давиденко, додому із заробітків на триденну побивку приїхав один з місцевих жителів — 27-річний Дмитро. Місяців 8 тому він виїхав із рідного селища під Київ, щоб заробляти на життя. Одним словом, цим двом чоловікам було про що поговорити. Діма взяв випивку, закуску, вони розташувалися недалеко від школи. Але щось раптом пішло не так, і між приятелями зав’язалася перепалка, яка незабаром переросла у сварку. Дмитро вдарив Андрія, той впав назад і вдарився об бетонне кільце близько сміттєвого бака. Чоловік відразу ж спробував реанімувати потерпілого товариша, робив йому штучне дихання, але з силою натиску не розрахував і зламав йому два ребра. Злякавшись, відтягнув потерпілого метрів за 20-30 від місця події, через дорогу в кущі. І лише через дві доби сусіди випадково виявили там мертве тіло Андрія. А рідна мати навіть не кинулася його шукати …

За словами Віктора Васильовича, він, знаючи і того, і іншого, вірить у версію Дмитра, що він убив не навмисно. За словами начальника Глухівської поліції Сергія Буханістого , за цим фактом  порушено кримінальне провадження за ст. 119 КК (вбивство з необережності).

Підозрюваного під варту не взято, перебуває вдома.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: