На озері Чеха оголений сумчанин засмагає у дивній позі

20.09.2020

Фото сумчанина, який виставив голі сідниці до сонця, оприлюднили у фб-групі Sumy 24. Світлину зробили очевидці сього дійства.

«Чешка в эту пору года прекрасна А вы уже собрали последние солнечные лучи? Загар ложится идеально Фото прислал подписчик группы», — прокоментував адміністратор групи Артем Говорун.

У коментарях хтось жартує, а хтось вважає, що це душевно хворий, над яким не варто сміятися. Містяни додають: уже не один раз бачили цього чоловіка у цій же позі, але в різних місцях Сум. Він не соромиться «засмагати» навіть на очах у дітей.

«Это его второе место дислокации, в первый раз он в такой позе замер недалеко от отдыхающих мужчин, они его естественно выгнали, позже он нашёл себе место возле пешеходной зоны (((«, — коментує Hanna Yarovа.

«Его дети видели на скд 6, так испугались, что ужас», — пише Екатерина Нелин. «Мы тоже с детьми на Чешке», — додає Олеся Никонец.

«Я теж була поруч. Мужчина визвав поліцію. А через півгодини він сидів на зупинці СКД і хитався. Років 30, просто хвора людина, чиєсь невиліковне горе….», — прояснила ситуацію Антоніна Мартиненко.

До речі, ми вже писали про подібний випадок у Сумах. Тоді, у червні цього року, чоловік оголився на вулиці біля багатоповерхівки серед білого дня, став на коліна і кілька хвилин показував сусідам свої сідниці. Судячи з «типажу» чоловіка та його поведінки, це одна й та ж особа.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: