У Сумській обласній лікарні планують збудувати новий хірургічний корпус — Денис Шмигаль

22.09.2020

У Сумську обласну лікарню придбають нове обладнання найближчим часом, а у наступні роки планують збудувати новий хірургічний корпус. Про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у Телеграмі.

«Поспілкувався з колективом Сумської обласної клінічної лікарні. Це головний заклад охорони здоров’я в області. Щорічно тут отримують послуги до 22 тисяч пацієнтів, а отже для них мають бути створені сучасні та комфортні умови. У рамках проєкту Президента «Велике будівництво» продовжується добудова корпусу В, найближчим часом буде придбане нове обладнання та розшириться список послуг», — написав Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр зауважив, що на найближчі роки пріоритетним напрямом із модернізації закладу є будівництво нового хірургічного корпусу та реконструкція приймального відділення.

Нагадаємо, Глава Уряду в рамках робочої поїздки відвідує Сумську обласну клінічну лікарню (відремонтовані відділення) по вул. Ковпака, Сумський обласний художній музей ім. Н. Онацького, Сумський національний академічний театр драми та музичної комедії ім. М. С. Щепкіна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: