Олександр Лисенко офіційно зареєструвався кандидатом у мери міста Суми

24.09.2020

Діючий міський голова Сум Олександр Лисенко подав документи та офіційно зареєструвався у територіальній виборчій комісії кандидатом на цю посаду. Про це він повідомив пізно увечері 23 вересня на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук».

«Не здивую нікого, якщо скажу, що мені дорога доля рідного міста — де живуть мої батьки, моя донька і дружина, мої друзі та колеги. Усі ці роки ми плідно працювали над тим, щоб Суми розвивалися та ставали більш відкритими, комфортними, інноваційними, — зазначив очільник Сум та звернувся до містян: — Результати спільної роботи помітні, хоча є ще над чим працювати. Ми реальними справами підтвердили те, що місто може оновлюватися та змінюватися в кращий бік. Сумчани, разом із вашими ініціативами ми можемо створити ефективний план наших подальших дій на наступні роки!».

Нагадаємо, що за даними соціологічного опитування на середину вересня, у Олександра Лисенка немає реальних конкурентів у боротьбі за крісло мера. Так, дослідження компанії «Ю.С.С.» показало, що на 14 вересня 43,5% сумчан, які визначилися зі своїми симпатіями і планують прийняти участь у виборах, віддали б свій голос за Лисенка.

Вибори міського голови Сум, а також депутатів до Сумської міської ради пройдуть 25 жовтня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: